Festlig paella – Hyr en kock

En trevlig familjemiddag dagen innan ett stort bröllop i Bromma! Jag fick äran att till ett blivande brudpar och deras familjer skapa en minnesvärd kväll genom att laga paella för 35 personer i den mysiga hyrstudion. För att ge middagen en extra touch tillagades och serverades paellan direkt i en Muurikka, vilket spred härliga dofter och smaker i hela lokalen. Är du nyfiken på vad jag kan hjälpa er med för ert sällskap? Kontakta mig för mer information om catering och privatkock i Stockholm!

Så här lyckas du med en minnesvärd 3-rätters middag hemma

3-rättersmiddag hemma. Förrätt carpaccio

Att fylla 70 år är ett fantastiskt tillfälle att fira med nära och kära. För att göra denna dag extra speciell fick jag äran att hjälpa en jubilar att planera och tillaga en smakrik 3-rätters middag hemma i sitt eget kök.

Efter ett samtal om smakpreferenser och önskemål kunde jag skräddarsy en meny som både var festlig och personlig. Förrätten blev en klassisk carpaccio med parmesanost, rostade pinjenötter, ruccola och en god olivolja – en perfekt start på kvällen.

Varje rätt serverades och presenterades vid bordet, vilket bidrog till en extra stämningsfull middagsupplevelse. När kvällen var över var köket rent och snyggt, och festen kunde fortsätta utan mig.

Att anlita en privatkock för exempelvis en 3-rätters middag hemma är ett smidigt sätt att njuta av en gourmetmåltid i hemmets lugna miljö. Oavsett om det är en födelsedag, bröllop eller annan speciell högtid kan jag hjälpa dig att skapa en minnesvärd kväll.

Kontakta mig idag för en kostnadsfri konsultation!

Bjud hem vännerna på en 3-rätters middag och låt oss göra jobbet! Kontakta mig här för mer info!